Welkom!

Welkom bij Thuisjob.nl

Thuisjob.nl is een leuke en betrouwbare thuiswerkcentrale waar je als thuiswerker direct aan de slag kan. De maandelijkse gegarandeerde uitbetalingen en de leuke en diverse opdrachten zorgen ervoor dat je plezier hebt in je thuiswerk.
Thuisjob.nl heeft zich gespecialiseerd in chat, mail en telefoon werkzaamheden.

Wij zijn anders dan andere thuiswerk aanbieders, géén dure 0900 nummers, brochures of startpakketten die je moet aanschaffen! Bij ons heb je de mogelijkheid om dezelfde dag nog aan de slag te gaan!

Wat heb ik nodig om bij Thuisjob.nl aan de slag te gaan?

Om te kunnen werken als opdrachtnemer bij Thuisjob.nl heb je een dosis doorzettingsvermogen nodig evenals  een kopie legitimatie en een bankrekening. Tevens die je 18 jaar of ouder te zijn. Voldoe je aan deze eisen??? Dan nodigen wij je uit om een aanmeldformulier in te vullen zodat we z.s.m. telefonisch contact met je kunnen opnemen en een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvende training op een van onze werkportalen.

Op deze pagina vind je werkzaamheden waar we momenteel opdrachtnemers voor zoeken. Interesse?? Vul dan snel het formulier in en wie weet ben je morgen al aan het werk!

Het leukste thuiswerk vind je bij Thuisjob.nl

Geef een reactie