Weekend-en vakantie Chatters gezocht! (minimaal 4 weken!)

In verband met drukte bij onze opdrachtgevers is Eyetainment per direct op zoek naar chatters op freelance basis voor in het weekend, met de mogelijkheid om ook doordeweeks extra geld te verdienen.

Wat zoeken wij?
Eyetainment is op zoek naar chatters vanaf 18 jaar die in het weekend willen werken.
Het gaat om het verwerken van berichten op zaterdag en zondag.
Wij zoeken enthousiaste mensen die zelfstandig kunnen werken, graag geld willen verdienen en dit alles vanuit huis willen doen!
De enige vereiste zijn een goede internet verbinding, Windows XP of hoger en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De beheersing van Engelse taal is een pré.

Denk jij aan deze vereiste te kunnen voldoen en lijkt het je leuk en spannend om naast je huidige baan of studie? Klik hier om je snel aan te melden!!
Het gaat om opdrachten waarvoor we een minimale beschikbaarheid verwachten van 10 uur per weekend (vrij in te delen).

Wat bieden wij?
Wij bieden een groot platform waar veel berichten op te verwerken zijn.
Als Freelance opdrachtnemer krijg je betaald per verwerkte opdracht. Je bepaald dus zelf wat je wil verdienen! Bij een gemiddelde maand kan dat al snel tussen € 250,- en – € 750,- zijn!

Daarnaast bieden wij in het weekend hoge vergoedingen per opdracht.
Wil je meer werken? Dit is geen enkel probleem. Wij bieden je de mogelijkheid om ook doordeweeks aan de slag te gaan en opdrachten te verwerken.
Alles is op freelance basis, jij bepaald dus zelf wanneer je werkt!

Het je interesse in deze werkzaamheden, of wil je meer informatie? Meld je dan snel aan via onze website en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen bij de leukste en spannendste chats van Nederland.

aanmelden